2013-01-21 15:07:51• hírek • Kocsis Zoltán

Elfogták a halálos gázolás elkövetőjét - FRISSÍTVE

Frissítve: elfogták azt a férfit, aki halálos kimenetelű gázolást okozott Turc településen, majd elhagyta a helyszínt!

A Szatmár Megyei Közlekedési Rendőrség valamint az Avasfelsőfalui és Kisgércei Körzeti Rendőrség munkatársai hétfő délután elfogták a 28 éves Vasile O-t. Az avasújfalui fiatalember, aki hétfő reggel kioltotta egy 65 éves nő életét,  semmiféle gépkocsivezetői engedéllyel nem rendelkezik.

A rendőrség közleménye szerint a férfi ellen büntetőjogi eljárást indítanak gondatlanságból elkövetett emberölés, baleset helyszínének elhagyása és vezetői engedély nélküli közutakon történt vezetés miatt.


Halálos gázolás történt Turc faluban, a Szatmár Megyei Rendőrség pedig a lakosság segítség kéri az elkövető azonosításához.

A 65 éves nőre egy falubeli talált rá. Az áldozat az út mentén feküdt, eszméletlen állapotban. Megtalálója azonnal értesítette a mentőket és a rendőrséget. A kiérkező mentősök azonban már nem tudtak segíteni az áldozaton, aki útban a kórház felé életét veszítette.

A helyszínelés során a rendőrség megállapította, hogy a nő egy közlekedési baleset áldozatává vált.

Noha a közlemény szerint a rendőrségnek van némi adata a cserbenhagyásos gázolás elkövetőjéről, kéri a lakosságot, ha bármilyen információja van az üggyel kapcsolatban, a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon értesítse a hatóságokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: